Adım Adım Bebek Eğitim Seti | 30. Ay | Gezmeye gidiyorum
- Kitap üzerinde yapacağınız gezi ile ilgili aktiviteler; çocuğunuza gezmenin kurallarını ve sınırlarını öğretirken, gittiği yerleri gözlemlemeyi ve keyif almayı öğretiyor.
- Size verilen ip ve boncuklar ile birlikte bileklik yaparken çocuğunuzun dikkat ve konsantrasyon becerisi gelişirken ince motor gelişimi de desteklenecek.
- Hayvan kartları ile birlikte çocuğunuzun canlıları gözlemleme ve taklit edebilme yeteneğine şahit olacaksınız.
- Mika ve Dodo ile birlikte faaliyet yaparken paylaşmaya dair duygularını konuşacak ve sorun çözme repertuarı genişleyecek.
- Ayrıca bu ay hayal gücünü ve gözlem yeteneğini destekleyen Adım Adım sirkinin perdelerini açmasıyla birlikte kitap sevgisi perçinleniyor.
Notlar:
- Satın almaya karar verdiğiniz oyuncağın renk, model, karakter vb. seçenekleri mevcut ise istediğiniz renk, model ve karakteri lütfen sipariş notunda belirtiniz. Bu istekler belirtilmediği takdirde stokta mevcut olan ürün gönderilecektir.
- Adım Adım Bebek 30. Ay Eğitim Seti distribütör ve üretici firma garantisi altındadır.
- Adım Adım Bebek 30. Ay Eğitim Seti CE belgesine sahiptir.
ADIM.2000022
- Kategori
- Eğitici Oyuncaklar
- Cinsiyet
- Kız ve Erkek
- Yaş Aralığı
- 2 Yaş ve üzeri